Belediye Meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yapıldı. Toplantı 2017 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ile başladı. 2017 Mali YılÄ

GÜNDEM 4.04.2018 15:02:00 0
Belediye Meclisi toplandı

1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planı Plan Notu değişikliği, 5 Yıllık İmar Programı, trafo yerleri plan değişikliği ile ilgili gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından Encümen Üyelerinin seçimi yapıldı. Encümen Üyeliğine asil olarak Ali İhsan Uslu ve Hüseyin Simen seçildi.

 

 

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

 

Plan ve Bütçe Komisyonu’na Hikmet Altuğ, Ali İhsan Uslu, Hasan Özgür, Hasan Efe ve Şinasi Koltuk seçilirken, İmar Komisyonu’na Hüseyin Vasfi Güner, Volkan Soğancılar, Recai Örs, Orkun Ekrem Yılmaz ve İbrahim Zilbastı, İçişleri Komisyonu’na Ahmet Şentürk, Nuran Başkütük, Ersan Tepe, Selma Yalçın ve İbrahim Zilbastı, Dış İlişkiler Komisyonu’na Afişin Turan, Celal Yılmaz, Ali İhsan Uslu, Selma Şentürk ve Mutlu Gürer, İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu’na Ahmet Şentürk, Cem Özkan, Celal Yılmaz, Cengiz Ergen ve Mesut Şahin, Kırsal Hizmetler Komisyonu’na Hüseyin Simen, Afişin Turan, Ersan Tepe, Uğur Eker ve İbrahim Zilbastı seçildi. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri, Turistik Tesisisin Kiralanması, Karacahalil Mahallesi 1355 parselde kayıtlı binanın Muhtarlık olarak kullanılan oda hariç diğer üç odanın Karacahalil Dayanışma ve Güzelleştirme Derneğine Tahsisi, içkili yer bölgesi hakkındaki gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ