Uluslar arası  Paintball Turnuvası Lüleburgaz'da yapıldı

Paintball Federasyonu ve Lüleburgaz Paintball Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen, 1. Uluslararası Paintball Turnuvası, Ulusal Paintball Ligi 1. Ayak karşılaşmaları, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde

GÜNDEM 4.04.2018 11:44:00 0
Uluslar arası  Paintball Turnuvası Lüleburgaz

Paintball Federasyonu ve Lüleburgaz Paintball Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen, 1. Uluslararası Paintball Turnuvası, Ulusal Paintball Ligi 1. Ayak karşılaşmaları, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) yapıldı.

 

 

BU YIL İLKİ DÜZENLENDİ

 

Hakemlerin Almanya’dan katılım sağladığı turnuvada, Türkiye, Norveç, Rusya, Almanya, İran, Fransa ve Yunanistan takımları yer aldı. Turnuvada Bremen ve Antalya Gençlik PSK kendi kategorilerinde şampiyon oldu. Lüleburgaz Belediyesi’nin, 2017-2021 Stratejik Planında yer alan ‘Etki yaratan kent olmak’ amacı ve ‘Yıldız Yaşam Akademilerinde yerel, ulusal ve uluslararası turnuva ve organizasyonların düzenlenmesi’ faaliyeti kapsamında gerçekleştirdiği turnuvaya; Türkiye, Almanya, Fransa, İran, Norveç, Rusya ve Yunanistan’dan sporcular katıldı.

 

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR

 

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) oynanan müsabakaların ardından dereceler belli oldu. 1. Uluslararası Paintball Turnuvası’nda Almanya’dan katılan Bremen şampiyon olurken, İran’dan katılan Griffin ikinci, Joker İstanbul üçüncü oldu. Turnuvada Penta Ankara da dördüncü oldu.

 

 

KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

 

Ulusal Paintball Ligi 1. Ayak 2. Lig Sonuçları da belli oldu. 1. Ayak 2. Lig Birincisi Antalya Gençlik Paintball Spor Kulübü olurken, Lüleburgaz Paintball Spor Kulübü ikinci, Bursa Paintball Spor Kulübü üçüncü, Side Paintball Spor Kulübü dördüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ