Çerkezköy askerine sahip çıktı

Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği'nin, Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği'nin desteği ile düzenlediği "Çerkezköy Askerine Sahip Çık "  kampanyası kapsamında toplanan yardımla

GÜNDEM 3.04.2018 19:02:00 0
Çerkezköy askerine sahip çıktı

Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı İlknur Sancaktar ve Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay yönetiminde,  “Çerkezköy Askerine Sahip Çık“  sloganıyla 21 Mart tarihinde başlatılan kampanya kapsamında toplanan iç giyim ve çoraptan oluşan 7 adet koli Hatay'a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

 

 

“ÇERKEZKÖY ASKERİNE SAHİP ÇIK”

 

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Çerkezköy Askerine Sahip Çık sloganıyla  Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliğimizin başlattığı ve bu anlamlı projede bizlere de yer veren Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyoruz. Kampanyamız vatandaşlarında katkı ve desteğiyle daha anlamlı bir hale geldi.  Projeyi oluşturan Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği ve Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği olarak biz Bross Tekstil ve Çorap’tan temin edilen 900 adet çorapla projeye destek veren Özkan Kaşarcı'ya teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

ASKERLERE ULAŞTIRILACAK

 

Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma da “Bony Tekstil’den temin ettiğimiz 600 çift çorap desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Okul Aile Birliğimiz olarak velilerin ve öğrencilerin katkılarıyla elde edilen 350 takım iç giyim ve çorap desteğinden dolayı veli ve öğrencilerimize, kolilerimizin ulaştırılmasında yardımcı olan PTT kargo ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ediyorum" dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı İlknur Sancaktar da “Okul Aile Birliği olarak projemizi duyurduğumuzda çok iyi katkılar aldık. Kampanyaya olan katkılarından dolayı bizlerden desteğini esirgemeyen tüm veli ve öğretmenlerimize, aynı zamanda Bony ve Bross Tekstil'e teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ