Belediye, 2 vatandaşın derdine derman oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından, Bağlık Mahallesi'nde ikamet eden ve hayatlarını yatağa bağlı olarak sürdüren felçli iki vatandaşa full ortopedik ve ayarlanabilir yatak hediye edildi. Belediye Başkan Ya

GÜNDEM 3.04.2018 13:26:00 0
Belediye, 2 vatandaşın derdine derman oldu

Çerkezköy Bağlık Mahallesi’nde yaşayan felçli Abdurrahman Yıldırım Ek ve Şaban Açıkgöz’e Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından full ortopedik ve ayarlanabilir yatak hediye edildi.

 

 

EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

 

Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin ile birlikte iki hasta vatandaşı evlerinde ziyaret ederek hasta yataklarını ailelere teslim etti. Bayram “Abdurrahman Yıldırım Ek amcamıza ve Şaban Açıkgöz amcamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa sürede sağlıklarına tekrardan kavuşurlar ve bu yataklara ihtiyaçları kalmadan yaşamlarını devam ettirirler” dedi.

 

 

“DERTLERİNE DERMAN OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bayram, ziyaret ettiği hasta vatandaşlara Belediye Başkanı Vahap Akay’ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini de ileterek “İyi günde olduğu gibi vatandaşımızın zor gününde de yanında olan bir yönetim anlayışı ile Çerkezköy Belediyesi olarak çalışmalarımıza, yolumuza devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da yaşlılarımızın, hastalarımızın, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanlarında olmaya, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN