Seçim zaferini yemekte kutladılar

1 Nisan Pazar günü odanın hizmet binasında 12 grupta yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinden zaferle ayrılan ve Süleyman Kozuva, ekibi ile seçim zaferini kutladÄ

GÜNDEM 2.04.2018 19:04:00 0
Seçim zaferini yemekte kutladılar

1 Nisan Pazar günü odanın hizmet binasında 12 grupta yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerini 10-2 kazanan mevcut başkan Süleyman Kozuva, ekibi ile akşam yemeğinde bir araya gelerek seçim zaferini kutladı.

 

 

EKİP ÇALIŞMASI SONUCU ELDE EDİLDİ

 

Önceki akşam Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Süleyman Kozuva, yeni meclis üyeleri, sarı listenin temsilcileri ve destekçileri katıldı. Davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul eden Süleyman Kozuva, yemek boyunca da masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla yakından ilgilendi. Bu zaferin ekip çalışması sonucu elde edildiğini belirten Kozuva “Biz kendi başımıza bir hiçiz. Seçim çalışmalarında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlikte kimseyi kırıp dökmeden güzel bir çalışma sergiledik” dedi. Kozuva, kendisini destekleyenlere de teşekkür etti.

 

“ÇOCUKLARIMLA GURUR DUYUYORUM”

 

Yemeğe katılan Süleyman Kozuva’nın babası Adem Kozuva da “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Süleyman’ın tekrar seçilmesinden mutluluk duydum. Destek verenlere teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

 

Süleyman Kozuva’nın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte sarı liste destekçilerinden Ahmet Yıldız, Gülseren İşeri ve Selman Ateş’e de sürpriz doğum günü yapıldı. Ahmet Yıldız, Gülseren İşeri ve Selman Ateş alkışlar eşliğinde mumları üfleyerek pastalarını kesti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU