Seferhisar'da Tekirdağ'ı temsil ettiler

İzmir'in şirin ilçesi Seferihisar'da Seferihisar Belediyesi tarafından sekizincisi düzenlenen "Yerel Tohumu Yaşatıyoruz" tohum Takas Şenliği'ne katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin st

GÜNDEM 2.04.2018 18:51:00 0
Seferhisar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan başkanlığında ilçelerden gelen Kent Konseyi üyesi kadınlarının yer aldığı ekip Seferihisar'da Tekirdağ'ı temsil etti. Tohum Takas Şenliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin standı İzmirli ve diğer katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

TOHUMLAR TAKAS EDİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de Tohum Takas Şenliği düzenlediğini bu yıl da 3 Mayıs tarihinde tekrar düzenleneceğini belirten Tohum Takas şenliklerinin önemine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan “Tohum bir yaşam biçimi ve gelecektir. Tekirdağ'da kırsal turizme yönelik büyük bir çalışma başlattık. Tekirdağ'ın  bir çok ilçesinde kırsal turizmi geliştirmek için kadınlarımızı harekete geçirdik ve her zaman onlara destek oluyoruz, aile bütçelerine de katkı sağlamalarını istiyoruz” dedi. Tohum Takas şenliğinde binlerce yerli tohum birbirleriyle takas edildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN