Görevdeki 20'nci yılını kutladı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, göreve gelişinin 4'üncü döneminde görevdeki 20'nci yılını vatandaşlarla birlikte kutladı.

GÜNDEM 2.04.2018 18:48:00 0
Görevdeki 20

 

 

Her zaman vatandaşların menfaatine kararlar aldıklarını belirten Uyan “Bu ilgi bugüne kadar doğru iş yaptığımızın ispatıdır. Her gelen yatırımcıya onay verip imza atsaydık, Marmaraereğlisi’nde bugün yaşamak imkânsız hale gelirdi. Bizler nüfus artışını hep kaliteli, nitelikli istedik. Bunun için mücadele ediyor, rantçıları ilçemizden uzak tutuyoruz.  Tüm personelimiz ve halkımız ile biz büyük bir aile olduk. İlçemizin menfaatleri yönünde daha yaşanabilir ve daha modern bir Marmaraereğlisi için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

“AMACIMIZ DAHA İYİ VE GÜZELE TAŞIMAK”

 

Vatandaşlardan aldığı destekle sağlam ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğini kaydeden Uyan “Tüm personelimle birlikte amacımız bugün geldiğimiz noktayı daha iyiye ve daha güzele taşımak. Şehrimizi daha yaşanabilir ve layık olduğu güzelliğe kavuşturmak, mutlu bir hale getirmek. Verdiğimiz hizmetler, ürettiğimiz projeler, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar Marmaraereğlisi’nin sadece yakın geleceğinin değil, çok uzun yıllarının şekillenmesine katkı sağlayacak. Hizmet ile geçen 20. yılımızda yöneticilerimizden, çalışanlarımıza ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen halkıma teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 

 

PASTA KESTİLER

 

İbrahim Uyan, eşi Meryem Uyan’a çiçek takdim ederek ‘Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır’ mesajı verdi. Kutlama programında Başkan Uyan 20. yıl pastasını Belediye Meclis üyeleri ile birlikte kesti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ