Emniyet Müdürü tutuklandı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde insan kaçakçılığı yaptığını belirlediği bir şebekeye yönelik çalÄ?

GÜNDEM 1.04.2018 13:57:00 0
Emniyet Müdürü tutuklandı

Uzunköprü’de de sürdürülen çalışmalar kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sırasında Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü M.T.şebeke ile irtibatlı olduğu belirlenince, iki hafta önce görevinden alınarak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevlendirildi. M.T., önceki gün soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

 

 

RÜŞVET ALMAKLA DA SUÇLANDI

 

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde ifadeleri alınan aralarında 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü M.T.de bulunduğu 11 kişi Uzunköprü Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından 4 şüpheli serbest bırakılırken, 7 şüpheli ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Gece yarısına kadar yargılamanın ardından göçmen kaçakçılığı suçlanan 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Aralarında 4'üncü sınıf emniyet müdürü M.T.’nin de bulunduğu 4 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu. Tutuklanan M.T.’nin göçmen kaçakçılığının yanı sıra rüşvet almakla suçlandığı öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ