Akay, potanın perilerini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çanakkale'de yapılan Marmara Bölge U-18 Kız Basketbol Turnuvası'na katılarak, Marmara Bölge 3'üncülüğü elde eden Çerkezköy Belediye GenÃ?

GÜNDEM 30.03.2018 18:35:00 0
Akay, potanın perilerini ağırladı

Ayrıca Kütahya’da düzenlenen U-16 Marmara Bölge Şampiyonası’nda şampiyon olarak Bursa’da yapılacak olan Anadolu Bölgeler Arası Basketbol Turnuvası’na katılmaya hak kazanan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü U-16 Kız Basketbol Takımı da ziyarete katılarak, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Sporcular, Bursa’da Salı günü başlayacak olan turnuvada hedeflerinin ilk 4 arasına girerek, Çerkezköy’e madalya getirmek olduğunu belirtti.

 

 

55 KIZ BASKETBOLCU OLDU

 

Oyuncular şuanda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın destek ve katkıları ile kulüpte 55 tane kız sporcu olduğunu belirterek, hedeflerinin önümüzdeki yıl Bölgesel Lig’de mücadele etmek olduğunu ifade etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, takımın elde ettiği başarılar ile gurur duyduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Genç kızların Bölgesel Lig’de oynama isteğine de sıcak bakan Akay “Bir fizibilite çalışması yapalım, bakalım. Neden olmasın. Bursa’da yapılacak olan Anadolu Bölgeler Arası Basketbol Turnuvası’nda mücadele edecek basketbolcu kızlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN