Kadınlardan Kozuva'ya destek

Pazar günü yapılacak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerine Sarı liste ile katılacak olan Süleyman Kozuva'nın kadın destekçileri Kozuva için akşam Hookah L

GÜNDEM 30.03.2018 16:28:00 0
Kadınlardan Kozuva

Pazar günü yapılacak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerine Sarı liste ile katılacak olan Süleyman Kozuva’nın kadın destekçileri Kozuva için önceki akşam Hookah Lounge  Restaurant Cafe’de destek gecesi düzenledi.

 

 

“SÜLEYMAN KOZUVA’NIN YANINDAYIZ”

 

Geceye 200’den fazla kadın katılırken, Süleyman Kozuva desteklerinden dolayı kadınlara teşekkür etti. Gecede sarı listeyi destekleyen kadınlar adına konuşan Gülnur Kocaçınar  “Mavi listede yer alan bayan arkadaşlarımızın ‘sarı listede kadın yok’ söylemlerine karşı biz de sarı listenin destekçisi kadınlar olarak bu akşam burada bir araya gelerek Süleyman Kozuva’nın yanında olduğumuzu ve onu desteklediğimizi belirtiyoruz” dedi.

 

 

“MECLİS ÜYESİ OLMA TALEBİMİZ YOK”

 

Meclis üyesi olmak gibi bir niyetlerinin ve taleplerinin olmadığını belirten Kocaçınar “Bizler mecliste olması ya da olmaması fark etmiyor. Önemli olan göreve gelen kadın girişimcilerin istek ve talepleri yönünde yapacağı olumlu çalışmadır” dedi.

 

 

“KADIN MECLİSİ OLUŞTURACAĞIZ”

 

Gecede konuşan Süleyman Kozuva da 33 kişilik bir kadın meclisi oluşturacaklarını ifade ederek “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi nasıl her ay toplanıyorsa kadın meclisimiz de her ay toplanacak. Seçimde 3 kadın üyemizi meclis üyesi yapacağız. Kadınları 365 gün başımızın üstünde tutarak değerli olduklarını göstermemiz gerekiyor. Kadınlar her zaman bizlerin baş tacıdır ve onlara her zaman gereken değeri vereceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU