"Bu ekiple yönetimi devralacağız"

Pazar günü yapılacak seçimlere mavi liste ile katılacak olan Rahmi Yılmaz, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Rahmi Yılmaz "1 Nisan'da bu ekiple yönetimi devralacağÄ?

GÜNDEM 30.03.2018 13:20:00 0

1 Nisan’da yapılacak seçimlere mavi liste ile katılacak olan Rahmi Yılmaz, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

“LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ”

 

Saat 11:00’da Kahve Tiryakisi’nde düzenlenen kahvaltıya Mavi Listenin başkan adayı Rahmi Yılmaz ve kadın meclis üyesi adayları katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Rahmi Yılmaz, “Seçimlerde oy kullanabilecek 2 bin 300 üye var. Bunların yüzde 65-70’i seçime katılır. Bu süreçte üyelerin yüzde 80’ine ulaştık. Kadınlarımız verdiğimiz fırsat eşitliği ile bir sıfır öne geçtiler. Pazar günü çok sağlıklı bir seçimle kadınlarımızı odaya taşıyarak Çerkezköy’ü, Kapaklı’yı ve Saray’ı layık olduğu yere getireceğiz” dedi. 

 

 

“ÜYELERİN ODASI OLDUĞUNU HERKES GÖRECEK”

 

Seçimlerde şahısların nüfus cüzdanı ile, şirket temsilcilerinin de yetki belgesi ya da imza sirkülerinin aslını göstererek oy kullanabileceğini kaydeden Yılmaz “Yetki belgesini vermek oyunu vermek demek değildir. Mavi grubun nasıl çalıştığını üyelerimiz gördü. 1 Nisan’da bu ekiple yönetimi devralacağız. Sarı ayrılık rengidir, 1 Nisan itibariyle ayrılacaklarına inanıyorum. Odanın, çalışanların odası değil, üyelerin odası olduğunu herkes görecek” dedi.

 

 

“BU KURUMA SİYASET KARIŞMAZ”

 

Bir soru üzerine termik santral ile ilgili de konuşan Yılmaz “Doğaya zarar verebilecek her türlü olaya karşıyız. Biz 1 Nisan’dan sonra bu konuyla ilgili en yüksek yerlerden randevu alarak termik santralin bölgemize zararlarını anlatacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bir sivil toplum kuruluşu. Bu kuruma siyaset karışmaz. Bu tür konularda kanaat önderliği yaparak termik santralle ilgili oda ve diğer sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelip bakanlığa bunun olumsuz etkilerini anlatacağız. Biz göreve gelince bu konuda gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU