Yarışlardan 4 madalya ile döndüler

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nden 3 sporcu yüzme branşında 24-25 Mart tarihleri arasında Gebze'de gerçekleşen Analig Yüzme Yarışları Marmara Bölge Yarışları'nda

SPOR 28.03.2018 16:56:00 0
Yarışlardan 4 madalya ile döndüler

Yarışlara Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nil Asya Alkan, Özgür Seyrel ve Defne Sam Alkan katıldı. Nil Asya Alkan 100 metre sırtüstü, 50 metre sırtüstü ve 50 metre serbest kategorilerinde üçüncü olarak Tekirdağ’a 3 bronz madalya kazandırırken ayrıca Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 4x100 metre bayrak yarışında da Tekirdağ İl Karması ile birlikte Marmara Bölge dördüncülüğünü elde ederek madalya almaya hak kazandı.

 

 

TEBRİK ETTİ

 

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü yüzme branşı antrenörü Gökçe Kıran her geçen daha iyiye gittiklerini ifade ederek “Çok küçük yaşlarda hatta hiç yüzme bilmeden başlayan bu mücadele de şehri temsil eder hale gelen sporcularımız ile gurur duyuyorum. Her geçen daha iyiye gidiyoruz. Ülke çapında daha da başarılı sonuçlar alacağımızın inancındayım. Mücadele eden öğrencilerimi tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ