Çok Amaçlı Salon Projesi'nin startı verildi

Kapaklı Pınarça Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Çok Amaçlı Salon Projesi çalışmaları muhtarlık binasının yıkımı ile başladı. Salonun 3 kattan oluşacağını belirten Kapaklı B

GÜNDEM 28.03.2018 13:49:00 0
Çok Amaçlı Salon Projesi

Kapaklı Pınarça Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Çok Amaçlı Salon Projesi çalışmaları muhtarlık binasının yıkımı ile başladı.

 

 

3 KATTAN OLUŞACAK

 

Proje ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Çok amaçlı salonumuz Pınarça Mahallemizde 227 ada 7 parselde tasarlandı.  Toplam 2242 metrekare olan bina bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşacak. Çok amaçlı salonumuza birden fazla giriş yapılacak. Çok amaçlı salonumuzda muhtarlık binası, düğün salonu, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi spor salonları, 19 araçlık otopark bulunacak” “ dedi.

 

 

19 ARAÇLIK OTOPARK BULUNACAK

 

Salonun Pınarça ve tüm Kapaklı halkının hizmetinde olacağını söyleyen Mandalı, “Çok amaçlı salonun 927.12 metreka olan bodrum katında, 19 aracın park edilebileceği otopark, teknik hacimler, bebek bakım odası, mescitler ve depo, salonun 987.15 metrekare olan zemin katında soyunma odaları ve duşlar, kadın/erkek tuvaletler, düğüne kadar gelin ve damadı rahat ettirmek ve ağırlamak adına gelin odası, çok amaçlı salon ve 175 kişilik tribün, reji odası, lobi, üçer kabin kadın erkek tuvalet, engelli tuvaleti ve teras, salonun 272.68 metrekare olan normal katında muhtarlık, toplantı odası, mutfak, yönetim odası ve toplantı odası yer alacak” dedi.

 

 

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

 

Başkan Mandalı, muhtarlık binalarını yenilemeye devam ettiklerini ifade ederek “Belediye olarak görevlerimizden en önemlileri, halkımıza daha iyi şartlar sağlama, öğrencilerimizin, gençlerimizin faydalanabileceği spor alanları yaratmaktır. Ayrıca amacımız vatandaşlarımızın sorunların ve taleplerini muhtarlarımıza ifade edebileceği daha modern sağlıklı ortamlar oluşturmaktır. Bu salonu bu amaç doğrultusunda sizlerin hizmetine sunuyoruz” dedi. Mandalı, belediyenin imkanları ölçüsünde, çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ