"Halk, tamam veya devam diyecek"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'da muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, çalışmalarla ilgili muhtarl

GÜNDEM 26.03.2018 15:01:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konuşmasına müjde vererek başladı. Buraya gelirken çok amaçlı salonun yapılması için düğmeye bastıklarını kaydeden Albayrak “368 günümüz daha var. Bu 368 gün hizmet günü demektir. Perşembe günü hizmette 4 yılımız doluyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Malkara'da bitmiş ve devam eden 22 tane projemiz var” dedi.

 

 

KARARI HALK VERECEK

 

Düşündükleri tek şeyin hizmet olduğunu söyleyen Albayrak “Siyaset zamanı gelince yapılır.  Ben göreve ilk geldiğim zamanlarda Malkara'ya geldiğim günü hatırlıyorum. Burada işimiz çok dedim çünkü burası çok kötü durumdaydı. Bugün gelirken ise ilçemize gurur ve sevgi ile baktım. Çünkü Malkara iyiye doğru büyük değişim gösterdi. Tüm muhtarlar bizim yol arkadaşımızdır.  30 Mart 2019'da yeniden bir araya geleceğiz ve ben dosyalarımı elime alıp hizmetlerimizi, yaptıklarımızı göstereceğim. O zaman kararı halkımız verecek ve bize tamam veya devam diyecek. Ben, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla Malkara'nın makûs talihini yendiğimize inanıyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ