9. ölüm yıldönümünde dualarla anıldı

Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden ve 9 yıldır cinayeti aydınlatılamayan Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun 9'uncu ölüm y

GÜNDEM 26.03.2018 14:09:00 0
9. ölüm yıldönümünde dualarla anıldı

9 yıl önce Kahramanmaraş’ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu için Çerkezköy Alperen Ocakları tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu. Akşam namazı sonrası okutulan mevlide Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Salih Küpelioğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından cami çıkışı cemaate lokum dağıtıldı.

 

 

“UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

 

Mevlid sonrası açıklama yapan Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, “Bu yıl gidip kabrini ziyaret edemedik. En azından görevimizi burada mevlid okutarak yerine getirmiş olduk” dedi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun unutulmadığını ifade eden Macit “Onu unutmadık ve unutmayacağız. Muhsin Yazıcıoğlu’nun unutulmaması gerekiyor” dedi.

 

 

“ATAMA YAPILMASINI BEKLİYORUZ”

 

Murat Yürük’ün Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden alınmasının ardından boşalan ilçe başkanlığına ne zaman atama yapılacağının sorulması üzerine Macit “Önümüzdeki hafta yeni Çerkezköy ilçe başkanı atanmasının yapılmasını bekliyoruz” dedi. Murat Yürük’ün görevi bırakmasının teşkilatın kapanması anlamına gelmediğini söyleyen Macit, “Teşkilat dimdik ayakta” dedi.

 

 

“SİYASETTE AKTİF OLMAYACAĞIZ”

 

Yaptığı açıklamalar nedeniyle görevden alınan Murat Yürük ile aynı düşüncede olduğunu ifade eden Macit “Biz aynı fikirleri taşıyan insanlarız ancak sessizce oturup bu sürecin geçmesini bekleyecektik. Ama Murat Başkan dayanamadı ve böyle bir açıklama yaptı. Ben kendisini özgür iradesi nedeniyle tebrik ediyorum.  O yaptığı açıklamanın bedelinin ne olacağını bile bile yaptı. Açıklamasının ardından görevden alınacağını biliyordu” dedi. Bu saatten sonra Alperen Ocakları olarak siyaseti noktaladıklarını söyleyen Macit “Artık siyaset yapmayacağız. Siyasetten ziyade, sevdiğimiz ağabey ve kardeşlerimizle davamızı Alperen Ocakları olarak devam ettireceğiz. Siyasette aktif olmayacağız. Parti bizim partimiz, partimizi hiçbir zaman sahipsiz de bırakmayacağız” dedi.   

 

Haber / Şaban KARDEŞ