İYİ'ler kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından dün saat 10.00'da Organize Parıltım Restaurant'ta kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltının sonunda, partiye yeni katılan üyelere İl BaÅ?

GÜNDEM 25.03.2018 18:47:00 0
İYİ

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından dün 10:00-12:00 saatleri arasında Organize Parıltım Restaurant’ta kahvaltı programı düzenlendi.

 

 

“DEMOKRASİYE YAPILAN BİR SALDIRIDIR”

 

Kahvaltıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan, Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve çok sayıda partili katıldı. Kahvaltı sonrası konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, etkinliğe katılan tüm partililere teşekkür ederken, bu tip etkinliklerin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi. Programda İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan da bir konuşma yaptı. Bu etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkan, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran’ makamında yapılan silahlı saldırıyı da kınayarak “Bu saldırı, demokrasiye yapılan bir saldırıdır” dedi.

 

 

“TEŞKİLATLARI OLUŞTURARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”

 

5 ay önce Yusuf Çetin ile tanıştığını söyleyen Erkan “Teşkilatları çok kısa sürede oluşturduk ve çalışmalara başladık. Yusuf Çetin ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

 

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan 10 kadın üyeye İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan tarafından parti rozetleri takılırken, partiye yeni katılan erkek üyelere de rozetlerini Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan taktı. Partiye olan ilgiden çok memnun olduklarını belirten Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Üye sayımız kısa sürede 200’e yaklaştı. Partimize ilgi ve üye sayımız her geçen gün artıyor” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU