Yardımlaşma kahvaltısında bir araya geldiler

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek adına yardımlaşma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıda konuşan hayırsever Serkan Karagöz, "Eğiti

GÜNDEM 25.03.2018 15:25:00 0
Yardımlaşma kahvaltısında bir araya geldiler

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek adına yardımlaşma kahvaltısı düzenlendi. Önceki gün saat 10.00’da Mandalı Restoran’ta düzenlenen yardımlaşma kahvaltısına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, Hayırsever Müjgan- Serkan Karagöz çifti, Okul Müdürü Gülşenay Eken, Okul Aile Birliği Başkanı Funda Durak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

“KOLAY BİR İŞ DEĞİL”

 

Eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan hayırsever Serkan Karagöz, “Müjgan Serkan Anaokulu olarak bugün gerçekleştirmiş olduğumuz bu güzel kahvaltımız, çocuklarımızın faydalanması adına okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek için yaptığımız bir program. Bu nedenle Okul Aile Birliği Başkanımız Funda Durak’a, Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın ilçenin okul ihtiyacını hayırseverlerle birlikte el ele vererek gidermeye çalıştığını kaydeden Karagöz “Geçtiğimiz günlerde 8’inci hayırsever okulunun protokolü imzalandı. Bir buçuk yıl içinde hayırseverlerle iletişim kurarak sekiz tane okulu yapmak gerçekten kolay bir iş değil. Her baba yiğidin işi de değil” dedi.

 

 

“ÜLKENİN HER ŞEYDEN ÖNCE EĞİTİME İHTİYACI VAR”

 

Eğitime katkılarından dolayı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e teşekkür eden Serkan Karagöz “Tabii bu hizmetler bununla sınırlı kalmadı. Aynı şekilde birçok okul yapıldı. Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi’nin de yaptırdıkları var. Eğitim için kim bu taşın altına elini koyuyorsa hepsinin başımızın üstünde yeri var. Çünkü bu ülkenin her şeyden önce eğitime ihtiyacı var. Eğitim çok önemli, bizim için olmazsa olmazımız. Çünkü eğer bu okullar yapılmasaydı Çerkezköy’de neredeyse üçlü eğitime gidiyorduk. Şu an ikili eğitimdeyiz. Sanıyorum 2019 yılında tekli eğitime geçeceğiz. Bu da bizim için çok önemli. Ufak tefek aksaklıklarımız tabii ki var. Onların da giderilmesi için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Müdür eksikliği sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımızın da Çerkezköy’de giderilmesi için Kaymakamımızın gereğini yapacağını biliyorum” dedi ve eğitime katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

 

 

"HAYIR VE YARDIM YAPMAYI SEVEN BİREYLER İLE GELİŞECEĞİZ"

 

Kahvaltıda konuşan Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Müdürü Gülşenay Eken de “Bir toplumun filizlenmesi için nasıl suya ve güneşe ihtiyacı varsa ve bu ihtiyaç hiç bitmiyorsa okullarımızın da gelişebilmesi için ihtiyaçları vardır ve bitmeyecektir. Değerli hayırseverlerimizin ektiği tohum sayesinde var olmuş okulumuz, yine hayır ve yardım yapmayı seven bireyler ile gelişimi sürdürecektir. Sizlere duyarlılığınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“DAHA MUTLU HUZURLU VE BAŞARILI OLMALARINI AMAÇLIYORUZ”

 

Kahvaltıda Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Funda Durak da konuşma yaptı. Bu kahvaltıyla okulumuz adına kazanımlar elde etmeyi planladıklarını kaydeden Durak “Okul aile birliği olarak çocuklarımızı hayata hazırlarken ilk eğitimlerini okulumuzda daha mutlu daha huzurlu ve daha başarılı olmaları için üzerimize düşen sorumlulukları hakkı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Okulun açılışından bu yana canla başla çalışan okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve hayırseverleri ile birlikte bu ailenin içinde olmaktan onur duyuyorum. Bize maddi ve manevi desteklerinden dolayı Müjgan Karagöz’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ