Çorlu TSO 60 yaşında

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın 60'ıncı kuruluş yıldönümü kutlandı. Meslek Komiteleri Bileşik Toplantısı'nda odanın 60 yılda geldiği nokta değerlendirildi.

GÜNDEM 23.03.2018 17:18:00 0
Çorlu TSO 60 yaşında

“BİZE BIRAKTIKLARI MİRASA SAHİP ÇIKIYORUZ”

 

Toplantıda konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül “Sektör sorunlarını dile getirebildiğimiz, bu sorunların ortak noktalarını belirleyerek ivedilikle çözüme yönelik çalışmalar yapabildiğimiz komitelerimizin; gerek Odamız gerekse üyelerimiz açısından önemi çok büyüktür. Odamız ve üyelerimiz arasında adeta bir köprü görevi gören siz kıymetli komitelerimiz; üyelerimizle Odamız arasında sonuç odaklı iletişim tesisinde, birlikte çalışma anlayışında çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bu minvalde çalışmaya, çözüm üretmeye, değer katmaya, etkin ve örnek olmaya yapmış olduğunuz kıymetli katkılarınız için sizlere müteşekkiriz. Odamızın 60. kuruluş yılını gururla idrak ediyoruz. Aramızdan ayrılmış olan kıymetli büyüklerimizin de ruhları şad olsun. Bize bırakmış oldukları bu değerli mirasa, dört elle sarılarak, gücümüze güç katarak, Çorlu’muzu üreten ve büyüyen aydınlık Türkiye’nin, bir lokomotifi haline getirmek için çabalamaya devam edeceğiz” dedi. Odanın 2018-2021 stratejik planı kapsamında gelişen vizyonunun artık; Çorlu’nun kalkınmasında aktif rol oynayan, üyelerine dijital ortamda hizmet sunarak ticarete ve sanayiye yön veren, bölgenin lider odası olmak olduğunu kaydeden Gönül “Bu kapsamda; meslek komitelerimizle birlikte geçmişteki başarılarımızın da üzerine koyarak hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç kuşkumuz yoktur. Değerli Meslek Komite üyelerimize Odamıza ve bölgemize yarattığınız katma değer için teşekkür ederim” dedi.

 

 

PASTA KESİLDİ

Çorlu TSO Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik de Bizler; üreticisi, hizmet sağlayanı, sanayicisi ve esnafı ile ilçemizin ekonomik ve sosyal refahını artırmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu görevi yerine getirirken de Meslek Komitelerimizin büyük katkıları ile devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımanın sorumluluğu ile hareket etmekteyiz. Üyelerimizle aramızdaki iletişimin mimarı olan sizler sayesinde, mevcut sorunların tespiti ile hızlı ve optimal şekilde çözüme kavuşturulması öncelikli görevimizdir. Meslek Komite Üyelerimize; bu süreçte Odamıza ve bölgemize yarattıkları katma değer için teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından 60’ıncı kuruluş yılı dolayısıyla pasta kesildi.

Haber / Menşure KARDEŞ