Tekirdağ'dan Mehmetçiklere selam

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da aralarında bulunduğu 9 ilçe belediye başkanı

GÜNDEM 22.03.2018 19:51:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sınır güvenliğini sağlayan askerlere moral vermek amacıyla ilçe belediye başkanları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte Gaziantep'e gitti.

 

 

AKAY VE MANDALI DA YER ALIYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz daha önce Tekirdağ’da görev yapan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

 

 

TEKİRDAĞ HALKININ SELAMINI GETİRDİK

 

Albayrak, sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. İlçe belediye başkanları ile birlikte kahraman askerlere moral ve destek vermek amacıyla Gaziantep'e geldiklerini belirten Albayrak “Sınırımızda güvenliği elinde bulunduran askeri güçlerimizi de ziyaret edeceğiz. Kahraman askerlerimize tüm Tekirdağ halkının selamını getirdik. Emperyalist güçler tarafından desteklenen bölücü terör örgütüne ağır bir darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kutluyor, vatanımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve kahraman Mehmetçiklerimizin sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yerlikaya da Albayrak ve beraberindeki heyete ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU