Narkotik Eğitim TIR'ı Tekirdağ'a geliyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Narkotik Eğitim TIR'ı, 23 Mart'ta Tekirdağ'a gelecek. Süleymanpaşa, Çorlu ve Ergene'de yapılacak bilgilendirmelerin ardından eğiti

GÜNDEM 22.03.2018 18:34:00 0
Narkotik Eğitim TIR

Tekirdağ’da geçtiğimiz yıl 1 Kasım’da yapılan İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı’nda, uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturulması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Narkotik Eğitim TIR’ının Tekirdağ’a davet edilmesine karar verilmişti.

 

 

UYUŞTURUCUNUN ZARARLARI ANLATILACAK

 

Bu karar doğrultusunda 'Hedef Olma Hedefsiz Kalma' Projesi kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Narkotik Eğitim TIR’ı 23 Mart’ta Tekirdağ’a gelecek. 7 gün boyunca Tekirdağ ve bazı ilçelerde uyuşturucunun zararları anlatılacak.

 

 

ÇORLU VE ERGENE’YE GİDECEK

 

Narkotik Eğitim TIR’ı 23 Mart Cuma günü Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Okullar Bölgesi Süleymanpaşa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde, 24 Mart Cumartesi günü Tekira Alışveriş Merkezi önünde, 25 Mart Pazar günü Çorlu Cumhuriyet Meydanı Belediye önünde, 26 Mart Pazartesi günü Çorlu Okullar bölgesinde, 27 Mart Salı günü de Ergene Anadolu Lisesi’nde konuşlanacak.

 

 

28 MART’TA ÇERKEZKÖY’DE OLACAK

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Narkotik Eğitim TIR’ı, 28 Mart Çarşamba günü de Çerkezköy’de olacak. Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde konuşlanacak olan eğitim TIR’ı, 29 Mart Perşembe günü de Kapaklı Eski belediye meydanında uyuşturucunun zararlarını anlatacak.

Haber / Gülveren ALTUNIOĞLU