Dün yaptıklarımız bugünün şahididir!

1 Nisan'da yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeniden aday olan mevcut başkan Süleyman Kozuva, saat 11:30'da ekibi ile birlikte basın açıklaması yaptı. Üyelere seslenen Ko

GÜNDEM 21.03.2018 21:54:00 0
Dün yaptıklarımız bugünün şahididir!

1 Nisan’da yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeniden aday olan mevcut başkan Süleyman Kozuva, dün saat 11:30’da ekibi ile birlikte basın açıklaması yaptı.

 

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Bross Çorap Fabrikası'nda basın açıklaması yapan Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Nisan tarihinde yapılacak olan seçimlerinde ekibiyle birlikte sarı listeden başkan adayı olduğunu açıkladı. Seçim faaliyetlerini sürdürürken, üyelerle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarla el ele, gönül gönüle olacaklarını söyleyen Kozuva, “Çalışmalarımızı aynı heyecan ve sorumluluk içerisinde sürdüreceğiz” dedi.

 

DÜN YAPTIKLARIMIZ, BUGÜNÜN ŞAHİDİDİR

 

Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir önceki seçim döneminde üyelere verdikleri sözleri anımsatan Kozuva “Üyelerimize söz vermiştik. ‘Şeffaf oda olacağız, kaliteli hizmet sunacağız’ demiştik. ‘Açık Ofis uygulaması ve tek hizmet kapısı sağlayacağız’ demiştik. ‘Hizmette kurumsallık oluşturacağız’ demiştik. Üyelerimiz bize inandı. Bizi evlat olarak, kardeş olarak bağrına bastı. Gerçekten yüreğini ortaya koydu. Ve sarı listeyi seçti, göreve getirdi” dedi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren odayı kurumsal sorumluk çerçevesinde, yurt içinde ve yurt dışında, gerçekten tanınan bilinen ve itibar gören bir seviyeye çıkardıklarını kaydeden Kozuva “Dün yaptıklarımız, bugünün şahididir. Bu başarılar inşallah bundan sonra da devam edecek” dedi.

 

ÜYELERDEN DESTEK İSTEDİ

 

Üyelere seslenen Süleyman Kozuva “Şimdi yüreğini ortaya koyma vaktidir. Şimdi sarı listeye, Süleyman Kozuva ve ekibine destek vaktidir. Sanayinin gözbebeği Çerkezköy’ümden, Trakya’nın yükselen değeri Kapaklı’mdan, Trakya’nın yeşili Saray’ımdan destek bekliyorum. Yüreğini ortaya koyan, sizi seven Süleyman kardeşinizi kendini sevenlere değişmeyin diyorum. Ben size inanıyorum, güveniyorum. Gelin yeniden, yeni başarılara birlikte imza atalım” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU