Minik öğrencilerden Mehmetçiğe destek

Süleymanpaşa Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu'nda geçtiğimiz hafta düzenlenen Değerler Eğitimi ve English Time etkinliğinde sergilenen İyilik Kumbarası harçlıklarından para atan, kumbarada biriken parala

GÜNDEM 20.03.2018 19:30:00 0
Minik öğrencilerden Mehmetçiğe destek

Askerlere minnet ve şükran duygularını yazı ve resimlere döken minik öğrenciler, “Mehmetçik’e Mektuplar” başlığı altında topladıkları yazı ve resimleri de Mehmetçiğe iletilmek üzere kaymakam Yurt’a teslim etti. Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt vatan sevgisi, bağımsızlık, şehitlik ve gazilik, yardımseverlik, iyilik, işbirliği gibi değerleri öğrencilerin küçük yaşlarda öğrenip özümsemelerinin çok önemli olduğunu söyleyerek öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek “Türkiye dünyada çok stratejik öneme sahip bir yer. Türkiye büyük millet kültüründen geliyor, hedefleri de büyük ve ulvi. Böyle bir devletin fertlerinin her an her türlü tehdide ve fedakarlığa hazır olması gerekiyor. Bunun da küçük yaşlarda kalplere yerleşmesi gerekiyor. Öğrencilerimizin davranışları bu şekliyle de anlamlı” dedi.

 

 

HESABA YATIRILACAK

Kaymakam Yurt öğrencilerin talepleri üzerine kumbarada toplanan 565 TL’nin Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı hesabına yatırılacağını, mektupların da Afrin kahramanlarına ulaştırılmak üzere Garnizon Komutanlığına gönderileceğini söyledi.

Haber / Menşure KARDEŞ