Özür avukattan geldi

Kapaklı Belediyesi'nin avukatı aracılığıyla şehit Jandarma Piyade Er Kadir Dadaş'ın ailesi hakkında icra takibi başlattığı haberinin gazetemizde yayınlanmasının ardından akşam saatleri

GÜNDEM 20.03.2018 17:22:00 0
Özür avukattan geldi

Kapaklı Belediyesi’nin şehit Jandarma Piyade Er Kadir Dadaş’ın ailesin hakkında icra takibi başlattığı haberinin gazetemizde yayınlanmasının ardından Kapaklı Belediyesi Avukatı Gülden Ağırman konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

 

ÖZÜR DİLEDİ

 

Yaklaşık 3 buçuk yıldır Kapaklı Belediyesi’nde avukat olarak görev yaptığını belirten Ağırman “Kurumumuzda her gün, yüzlerce dosya işlem görüyor. Kamuoyunda infial yaratan bu icra dosyası da diğer dosyalar gibi kurumumuzda işlem görmüş, benim dikkatsizliğimden ötürü işleme alınarak karşı tarafın şehit ailesi olduğunu bilmeden, kahraman şehidimizin ailesine gönderilmiştir. Konunun ortaya çıkmasının ardından ivedi bir şekilde icra takibi dosyasının tüm masrafları tarafımdan ödenerek dosya tamamen kapatılmıştır. Öncelikle Türk ilahlı Kuvvetleri mensubu eşi bir kadın olarak, başta şehidimiz Kadir Dadaş’ın hatırası ve ailesi olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan şehitlerimizden, evlatlarını bu vatana şehit veren ve gözlerini bile kırpmadan ‘Vatan Sağ olsun’ diyerek tüm Dünyaya örnek bir duruş sergileyen şehit ailelerinden ve Aziz Türk Milletinden binlerce kez özür diliyorum” dedi.

 

“BENİ DERİNDEN YARALADI”

 

Türk ordusunun büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek yürüttüğü Afrin Operasyonu’nun yaşandığı bu dönemde, dikkatsizlikle yapılan bir hatadan ötürü şehit ailelerini ve Kapaklı Belediyesi’ni üzecek bir olayın yaşanmasına sebebiyet vermiş olmasının kendisini derinden yaraladığını ifade eden Ağırman “Dikkatsizlikle yapılan bir hata sonucu meydana gelen bu üzücü olay üzerinden siyaset yaparak şahsımı, Kapaklı Belediyesi’ni ve Belediye Başkanımızı yıpratmak isteyenleri de kamuoyunun vicdanına havale ediyorum. Ben, şanlı Türk Ordusunun mensubu bir askerle evliyim. Bağlı bulunduğum kurum ve Belediye Başkanımızın da vatan ve bayrak sevgisini, şanlı Türk Ordusu’na karşı tutumunu da zaten anlatmama gerek yok. Sanki kasıtlı bir davranışmış gibi olayı basına yansıtanların da samimi olmadıklarını, siyaset uğruna ülkemizin göz bebeği şehit ailelerimiz ve kurumumuzu karşı karşıya getirmek istediklerini düşünüyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU