Bölge şampiyonlarından başkana ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Yalova´da katıldığı Marmara Bölge Turnuvası'nda Şampiyon olan Atatürk Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı sporcularını makamında ağırladı. Sporculara ziy

SPOR 19.03.2018 16:45:00 0
Bölge şampiyonlarından başkana ziyaret

Ziyarette konuşan Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat İşcan “Öğrencilerimiz Yalova’da katıldıkları turnuvada Marmara Bölge şampiyonu oldular. Böylece son 32 takım arasına kalmayı başardılar. Şimdi sırada Türkiye yarı finali var. Türkiye yarı finalinde de başarı elde ederek Türkiye finaline kalmak istiyoruz. Öğrencilerimiz başarılarını sürdürmeye ve Malkara'nın ismini katıldıkları turnuvalarda duyurmaya devam ediyorlar. Malkara Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Yurdakul'un ve Malkara Belediyesi'nin destekleri olmasaydı bu başarıları kazanamazlardı. Bize konaklama, ulaşım ve diğer birçok konuda yardımcı oldular” diyerek katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

MALKARA’YI TEMSİL EDECEKLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Atatürk Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı sporcularımız Tekirdağ il birinciliğinin ardından Marmara Bölgesinde şampiyon olarak bizleri gururlandırdılar. Sporcularımız katıldıkları turnuvalarda Malkaramızın ismini duyurmaya devam ediyorlar. Malkara Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımızın bu tür çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz ve bundan sonra da bu desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. İnşallah bundan sonra da katılacakları Türkiye yarı final müsabakalarında da iyi bir başarı elde ederler ve Türkiye finallarine kalırlar. Ben şimdiden katılacağınız turnuvalarda sizlere başarılar diliyorum” dedi. Marmara Bölge Turnuvasında şampiyon olan Atatürk Ortaokulu Erkek Hentbol takımı sporcuları Türkiye yarı finallerinde Malkara’yı temsil edecekler.

Haber / Ruşa ELMA