Gülerçin Koleji'nden anlamlı destek

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından, Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yararına eğitime destek vermek amacı ile yemek programı düzenlendi. Pasha Otelâ€??

GÜNDEM 18.03.2018 20:34:00 0
Gülerçin Koleji

Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından eğitime destek amaçlı düzenlenen yardım gecesine, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eşi Fatma Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak, Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Funda Durak, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ile çok sayıda öğretmen ve veli katıldı.

 

“AMACIMIZ EĞİTİME DESTEK VERMEK”

 

Düzenledikleri programın eğitime destek vermek ve aradaki bağları kuvvetlendirmek amacı ile organize edildiğini vurgulayan Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü de, “Biz Gülerçin Koleji olarak gelecek eğitim öğretim yılında 10. yılına girmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu anlamda sadece Gülerçin Koleji’nde okuyan öğrenciler bizim için kıymetli değil bizim için Çerkezköy’de Türkiye’de tüm gençlerimiz, tüm çocuklarımız bu anlamda bizler için kıymetli ve değerli. Bunun için biz okul olarak hangi çocuğun hayatına en ufak bir dokunuşumuz olursa ne mutlu bizlere. Biliyoruz ki bizde öğretmenlerin mesuliyeti ve sorumlulukları çok büyük. Geleceğimiz Türkiye’sinin gençlerini yetiştirdiğimiz, Türkiye’yi emanet edeceğimiz gençlerimizi yetiştirdiğimizi bildiğimiz için bu mesuliyet bizlerin omuzlarında olduğu için bundan dolayı her zaman için bu yükü omuzlarımızda hissediyoruz. Bugün bir bilet alarak belki bir çocuğun hayatına dokunacaksınız. Bir çocuğun geleceğini kurtaracaksınız. Bir çocuğun belki bu ülkenin kaderini değiştirmesine sizler vesile olacaksınız. Bugün milyon dolarlara sahip olsanız da hayattın getireceği mutluluk bir yere kadardır. Ama bir çocuğun hayatını değiştirdiğiniz zaman, geleceğini kurtardığınız zaman bunun mutluluğu hiçbir şeye değişilmez” dedi.

 

ÇEKİLİŞ YAPILDI

 

Çerkezköylülerin eğitim konusunda çok duyarlı olduğunu kaydeden Kürklü “Gülerçin Koleji olarak Çerkezköy’deki tüm gençlerin, tüm çocukların eğitimini düşünerek elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi. Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü konuşmasının ardından, Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya ve üyelerine çiçek takdim etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan hediye çekilişi sonucu, esnafın yardım amaçlı verdiği hediyeler talihlilere verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ