Milaslı izcilerden Çerkezköy'e anlamlı hediye

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri, Muğla'nın Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerinin gönderdiği zey

GÜNDEM 16.03.2018 21:27:00 0
Milaslı izcilerden Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

FİDANLARI TESLİM ETTİLER

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Oymakbaşı Ekrem Bacaksız, 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerin Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri ile karşılıklı mektuplaştığını belirterek “Tüm dünya tarafından izciliğin kurucusu Baden Powell’ın doğum tarihi olan 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü olarak kutlanıyor. Bu kapsamda kardeş izci kulübümüz Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcileri ile karşılıklı izcilik ile ilgili düşüncelerimizi paylaşmak üzere karşılıklı mektup yazdık. Mektupların yanı sıra Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü liderleri Belediye Başkanı Vahap Akay’a Milas’ın simgesi olan Zeytin ve Çam fidanı gönderdiler” diyerek bu fidanları Çerkezköy’e dikilmek üzere Belediye Başkanı Vahap Akay’a teslim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün zeytin ve çam fidanlarını kısa sürede toprak ile buluşturulacağını belirterek, zeytin ve çam fidanları için Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’ne teşekkür etti. Çerkezköy Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün faaliyetleri ve çalışmaları hakkında da bilgiler alan Akay, ihtiyaçları olan her şeyin karşılanacağını ifade etti.

 

ZENGİN’İ DE ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköylü izciler, daha sonra Kültür İşleri Müdürü Ümit Zengin’i de ziyaret ederek, yine Milas Gençlik Spor İzcilik Kulübü’nün gönderdiği zeytin fidanını verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ