Çerkezköylü basketbolcular 3'te 3 yaptı

Kütahya'da devam eden Marmara Bölgesi U-16 Basketbol Şampiyonasına katılan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, oynadığı üç maçtan da galip ayrıldı. Cumartesi g

SPOR 15.03.2018 19:01:00 0
Çerkezköylü basketbolcular 3

Antrenörleri Ercan Çete ile birlikte Kütahya’da yapılan Marmara Bölgesi U-16 Basketbol Şampiyonası'na katılan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı ilk maçında Edirne DSİ U-16 Takımı ile karşılaştı. Rakibini 75-35 yenen Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, ikinci maçında Balıkesir temsilcisi Bandırmaspor ile karşılaştı. Bu maçtan da 63-29 gibi farklı bir galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, gruptaki üçüncü maçında Bursa temsilcisi Oksijenspor ile karşılaştı. Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı bu maçtan da 52-51 galip ayrılmayı başararak liderlik koltuğuna oturdu.

 

4'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKACAK

17 Mart Cumartesi günü Kocaeli Basket Takımı ile son karşılaşmasına çıkacak olan katılan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, bu maçtan da galip ayrılırsa, Nisan ayında Bursa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Haber / Menşure KARDEŞ