57. Alay Yürüyüş Komitesi coşkuyla karşılandı

Tekirdağ Valiliği önünden Salı sabahı yola çıkan 57. Alay Yürüyüş Komitesi, Malkara'da coşkulu bir şekilde karşılandı.

GÜNDEM 15.03.2018 18:50:00 0
57. Alay Yürüyüş Komitesi coşkuyla karşılandı

57. Alay'ın anısını yaşatmak amacıyla bu yıl 8. kez Çanakkale'ye yürüyüşe çıkan 57. Alay Yürüyüş Komitesini Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yeniceli ve vatandaşlar karşıladı.

Karşılama töreninde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “57. Alay gerçekten Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Çanakkale Zaferi'nin sembolü olmuş en önemli en güzide alayı. Sınır ötesinde operasyonda olan kahraman Mehmetçiklerimize başarılar diliyorum. İnşallah daha fazla şehit vermeden başarılı bir mücadele ile operasyonu sonlandıracaklar. 100 yılı aşkın bir süre sonra 57. Alay ruhunu, coşkusunu tekrar hemşerilerimizle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizleri Malkara'da ağırlamak bizler için büyük bir onur. Hepinize şanlı yürüyüşünüzde başarılar diliyorum” dedi.

 

KEŞAN İSTİKAMETİNE YOLA ÇIKTILAR

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz da konuşmasının ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Liyakat Madalyası ve plaket takdim etti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise 57. Alay Yürüyüş Komitesi'nde görevli kadınlara çiçek takdim etti. 57. Alay Yürüyüş Komitesi, dün saat 09:00’da Malkara'dan Keşan istikametine doğru yola çıktı.

Haber / Menşure KARDEŞ