Tıp Bayramı'nı pasta keserek kutladılar

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kurumlarını ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, günün anısına Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak ile birlikte pasta kest

GÜNDEM 14.03.2018 18:47:00 0
Tıp Bayramı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kurumlarını ziyaret etti. Kapaklı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Mandalı, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak ile birlikte pasta kesti.

 

“HER GÜN SİZİN GÜNÜNÜZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanın İrfan Mandalı, sağlık teşkilatının günün 24 saatinde, yılın tamamında, 7'den 70'e herkesin ihtiyaç duyduğu bir teşkilat olduğunu belirterek “14 Mart sadece bugün ile kalmamalı, sağlık her günümüzde var. Her gün sizin gününüz. Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÖLENE KADAR SİZLERİN ELLERİNDEYİZ”

 

İnsanların sağlığa muhtaç olduğunu kaydeden Mandalı “Biz insanlar doğumdan ölüme sizlerin ellerindeyiz. Karşılaştığınız güçlüklere rağmen mesleğinizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını çözme gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. Bu yönüyle de oldukça zevkli bir mesleğiniz var” dedi.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını söyleyen Mandalı “Kapaklımıza yapılması planlanan hastane ile daha ferah bir sağlık dönemine geçeceğimizi düşünüyorum. Halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Allah tüm insanlarımızı sağlık sorunlarından korusun, sizlere de mesleğinizde sabır versin. Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı kutlarım” dedi.

 

“BİZLERE İHTİYACI OLAN VATANDAŞLAR İÇİN BURADAYIZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak da “Sağlık en önemli önceliğimiz, en önemli ihtiyacımız. Bizler de bizlere ihtiyacı olan vatandaşlarımız için buradayız. Vatandaşlarımıza elimizden geldiğince, imkanlarımızca sizinde büyük desteğiniz ile yardımcı oluyoruz” dedi. Palak, tüm meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN