Cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Ergene'de C.Ş. ayrıldığı eşinin 17 yaşındaki kız kardeşi C.K.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kızına tacizi izlediği ve engellemediği iddia edilen anne H.K. ise adli kontrol ş

GÜNDEM 14.03.2018 18:37:00 0
Cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Ergene Ulaş Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki  C.K., işçi olarak çalıştığı fabrikadan geldikten sonra annesi H.K. ve ablasının bir süre önce ayrıldığı eski eşi C.Ş. ile birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından odasına geçen C.K.'nin yanına gelen C.Ş., iddiaya göre kıza cinsel tacizde bulundu. Odadan tuvalete kaçan C.K., jandarmayı arayarak olayı anlattı. İhbarla eve gelen jandarma ekipleri, şüpheli C.Ş. ve genç kızın annesi H.K.'yi gözaltına aldı.

 

DEVLET KORUMASINA ALINDI

 

İfadesinde eski eniştesi olan C.Ş.'nin annesinin yanında sürekli olarak kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden C.K., annesi H.K.'nin de buna engel olmadığını ve ikisinden de şikâyetçi olduğunu söyledi. Jandarma tarafından gözaltına alınan C.Ş. ise ifadesinde, suçlamayı kabul etmedi. Anne H.K. ise kızını dövmediğini, kendisine iftira attığını söyledi. Jandarmada alınan ifadenin ardından adliyeye sevk edilen anne H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, kızın eski eniştesi C.Ş. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur C.K. ise devlet korumasına alındı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU