Bebeğe kreşte dayak iddiası

Çorlu'da yaşayan Gül Ş. ile Sevnur Ş., özel bir kreşe gönderdikleri kızları E.Ş.'nin dövüldüğünü iddia ederek, kreş yönetimi hakkında polise şikâyette bulundu.

GÜNDEM 14.03.2018 18:35:00 0
Bebeğe kreşte dayak iddiası

Kızını servisle kreşe gönderen Gül Ş., bir süre sonra telefonla aradığı öğretmenlerden, E.Ş.'nin durumunu sorunca, uyuduğu yanıtını aldı. Öğleden sonra yine kızının durumunu soran Gül Ş.'ye öğretmenler, bu kez de çocuğun ateşlendiğini söyleyip, ateş düşürücü şurup getirmesini istedi. Bunun üzerine eşi Sevnur Ş.’yi arayan Gül Ş. kreşe şurup götürmesini istedi. Baba kreşe gittiğinde iddiaya göre kendisine kızlarının uyuduğu söylendi. Baba Sevnur Ş., aldığı yanıtın ardından kızını görmeden kreşten ayrıldı.

 

POLİSE BİLDİRDİ

 

Anne Gül Ş., akşam saatlerinde servisin gecikmesi üzerine yeniden kreşi arayınca kendisine kızının yüzünün başka bir çocuk tarafından ısırıldığı söylendi. Eve getirilen kızının yüzünde ısırma izleri ve şişlik görünce durumu polise bildiren Gül Ş., ardından da kızını hastaneye götürüp, tedavi ettirdi. Sonuna kadar gideceğini söyleyen Gül Ş. “Onlar için önemsiz ama benim için değil. Elimden geleni yapacağım. Kızımı kimin bu hale getirdiğinin ortaya çıkmasını istiyorum” dedi. Kreş yetkilileri ise E.Ş.'nin yüzünün başka bir çocuk tarafından oyun oynarken ısırıldığını ileri sürdü.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU