İlçelerdeki yatırımları inceledi

Muratlı, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy'ü ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

GÜNDEM 14.03.2018 18:17:00 0
İlçelerdeki yatırımları inceledi

İlk olarak Muratlı’yı ziyaret eden Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini anlattı. Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını da dinleyen Albayrak, sonrasında Hayrabolu’yu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Katlı Yeraltı Otoparkı inşaatı ve peyzaj düzenleme çalışmasını inceledi. Hayrabolu çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Albayrak, ziyaretlerini Malkara ile sürdürdü.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kozyörük Mahallesi ve ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, Malkara’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Malkara Aile Yaşam Merkezi’ni ve inşaat çalışmaları devam eden Malkara Et Kombinası’nı da inceledi. Her iki tesisin de Malkara'ya değer katacağını belirten Albayrak, son olarak Şarköy’ü ziyaret etti. Burada ıslah çalışmaları yapılan Karadeğirmen ve Olukbaşı Derelerinde incelemelerde bulunan Albayrak, Şarköy ilçe merkezi, Mürefte ve Hoşköy Mahallelerinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

 

Haber / Özge MERİÇ