Tıp Haftası kutlandı

Tekirdağ Tabip Odası tarafından önceki akşam saat 19:30'da 14 Mart Tıp Haftası kapsamında Süleymanpaşa Yelken İhtisas Kulübünde kutlama programı düzenlendi.

GÜNDEM 13.03.2018 19:04:00 0
Tıp Haftası kutlandı

Kutlama programına; Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurtdakul ve davetliler katıldı. Programda Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen tenis, tavla ve briç turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde yaptığı açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a sağlığa verdiği katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

OPTİMED’E DE PLAKET

 ‘’Sağlığa Katkıda Bulunanlar’’ arasında Özel Optimed Hastanesi  de yer aldı. Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde tarafından “Oda Yönetimi” adına Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’a plaket takdim edildi.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI ÖNEMLİ”

 

İnsanların sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Ulaş Yurdakul “Hemşerilerimiz için sağlıklı bir kent inşa etmek birinci önceliğimiz. Ben de bir eczacı olarak sağlık sektöründe hizmet veriyorum” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA