Mehmet Akif Ersoy anıldı

Tekirdağ'da İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 97'nci Yıl Dönümünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi.

GÜNDEM 12.03.2018 23:31:00 0
Mehmet Akif Ersoy anıldı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, diğer protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler’in “İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy” konulu konuşmasının ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde temel eğitim ve ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, Süleymanpaşa Kadriye Nazif Gölge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan gösterilerin sunulmasının ardından sona erdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN