Taşeron personellerin sınavları yapılıyor

Malkara Belediyesi bünyesinde hizmet alımı yolu ile çalıştırılan personelin işçi statüsüne geçirilmelerine ilişkin uygulamalı sınavları Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisi'nde yapÄ?

GÜNDEM 12.03.2018 23:27:00 0
Taşeron personellerin sınavları yapılıyor

Malkara Belediyesi bünyesinde kurulan sınav komisyonunda; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Malkara İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca Malkara Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin yer alıyor. Hizmet Alımı Tespit Komisyonu tarafından başvuruları değerlendirilerek sınava girmeye hak kazanan işçilerin sınavları Malkara Belediyesi Sınav Komisyonu tarafından beden gücüne dayanan işlerde çalışan personeller uygulamalı olarak sınava tabi tutuldu.

 

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK

 

Sınav sonuçlarının komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından en kısa süre içinde açıklanacağı, sonuçlara itiraz etmek isteyen personelin kurulacak olan Sınav İtiraz Komisyonuna başvurabileceği ifade edildi. Sözlü sınav 13-14 Mart tarihlerinde 09.00 – 16.30 saatleri arasında Belediye Akademisi’nde yapılacak.

 

Haber / Özge MERİÇ