Deplasmandan 1 puanla döndü

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadelesini sürdüren Trakya ekibi Kırklarelispor, ligin 26. haftasında konuk olduğu zorlu Altay deplasmanından 1-1'lik eşitlikle bir puanla döndü. Maçın 15. dakikasında yenik duruma d?

SPOR 12.03.2018 23:19:00 0
Deplasmandan 1 puanla döndü

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadelesini sürdüren Trakya ekibi Kırklarelispor, 26’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Altay’a konuk oldu. İlker Yasin Avcı, Fatih Karatağ, Emre Doğu ve Abdullah Buğra Taşkınsoy hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşmada Altay, Egemen Gençalp, Murat Türkkan, Serkan Sözmen, Hayrullah Çelik, Mustafa Murat Uslu, Ferhat Çulcuoğlu, Maksut Taşkıran (61’inci dakika Fatih Gül), Atakan Rıdvan Çankaya, İbrahim Akın (55’inci dakika İhsan Furkan Deniz), Muharrem Ozan Cengiz (83’üncü dakika Murat Uluç), Doğan Karakuş ile mücadele ederken, Kırklarelispor ise Alişan Şeker, Saffet Gurur Yazar, Müslüm Aydoğan (76’ncı dakika Salim Kaya), Davut Babur, Osman Torun, Enis Çeliksu (46’ncı dakika Ahmet Baykal), Mehmet Menderes Önkuzu (75’inci dakika Tekin Adar), Soner Birinci, Caner Koca, Oğuzhan Erdoğan, Hakkı İsmet Şimşek kadrosu ile mücadele etti.

 

EŞİTLİKLE SONA ERDİ

 

Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında ev sahibi ekip Doğan Karakuş’un golü ile 1-0 öne geçti. Kırklarelispor beraberlik golü için ataklar geliştirse de istediği golü bir türlü bulamadı. İlk yarı başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi eki farkı açmak için mücadele ederken, Kırklarelispor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında Hakkı İsmet Şimşek’in golüyle skor eşitlendi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN