Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek

Kırklareli 1. Amatör Küme A grubunda 17. hafta maçları Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

SPOR 12.03.2018 23:17:00 0
Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek

Haftanın en önemli maçı olan Kentspor – Vizespor maçı 1-1 sona erince şampiyonluk düğümü bu hafta da çözülemedi. Bir maçı eksik üç puanla Vizespor’u takip eden Kentspor, son hafta maç yapmayacak rakibi karşısında şampiyonluk için son doksan dakikasını haftaya Nadırlı Gençlikspor ile yapacak.

 

1-1 SONA ERDİ

 

17. hafta Kentspor ile Vizespor karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 13:00’da Lüleburgaz İstasyon Sahası’nda oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İnecespor da Celaliyespor’u ağırladı. Pazar günü saat 13:00’da Kırklareli Vali Mustafa Yaman Sahası’nda oynanan karşılaşma Celaliyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Alpullu Gençlikspor, Nadırlı Gençlikspor’u ağırladı. Alpullu sahasında saat 13:00’da oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

EV SAHİBİNİN GALİBİYETİYLE SONA ERDİ

 

Haftanın son karşılaşmasında ise Çiftlikköyspor ile Sergenspor karşılaştı. Saat 13:00’da Büyükkarıştıran Stadı’nda oynanan karşılaşma ev sahibi Çiftlikköyspor’un 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi.

 

Haber / Ruşa ELMA