Mehteran Takımı tam not aldı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından kurulan Çerkezköy Mehteran Takımı, Hükümet Konağı Bahçesinde mini konser verdi. Konseri ilgi ile izleyen Kaymakam Atilla Selami Abban "Kısa süre önce kurulmas?

GÜNDEM 9.03.2018 22:04:00 0
Mehteran Takımı tam not aldı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın talimatı ile geçtiğimiz aylarda dezavantajlı grupta yer alan vatandaşların kişisel mesleki gelişimini ve sosyal uyumunu sağlamak amacıyla kurulan 2 kişilik mehteran takımı, Hükümet Konağı Personeli ve vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Mehteran Takımı Kaymakam Atilla Abban’dan tam not aldı.

 

İLGİYLE İZLENDİ

 

20 kişilik mehter takımı iki eğitmenle Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde çalışmalarını sürdürürken, Çerkezköy’deki ilk konserini de verdi. Hükümet Konağı önündeki konseri ilgi ile izleyen Kaymakam Abban “Kısa süre önce kurulmasına rağmen güzel bir çalışma sergilediniz. İlçemizde bundan böyle önemli günlerde hizmet verecek olan bir mehter takımımız var diyebiliriz. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Mehteran Takımı’nın yıl içinde çeşitli organizasyonlarda da gösteri sunacağı belirtildi.

 

Haber / Özge MERİÇ