Halk Müziği Topluluğu'ndan anlamlı konser

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu, Çorlu Huzurevi'nde kalan vatandaşlar için konser verdi. Huzur evinde kalan vatandaşlar seslendirilen şarkılarla zaman zaman duygulanırken, zaman zaman

GÜNDEM 8.03.2018 22:06:00 0
Halk Müziği Topluluğu

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Halk Müziği Topluluğu, önceki gün Çorlu Huzurevi’nde kalan vatandaşlar için konser verdi.

 

HEM DUYGULANDILAR, HEM EĞLENDİLER

 

Şef Hatice Derebent yönetimindeki Türk Halk Müziği Topluluğu, Çanakkale yöresine ait ‘Karyolamın demiri’, Burdur yöresine ait ‘Tahtalıkta galbır var’, Mersin yöresine ait ‘Silifke’nin yoğurdu’, Azerbaycan yöresine ait ‘Ay saçı burma’ ve Gaziantep yöresine ait ‘Teze gelin/Hallüme’ şarkılarını seslendirdi. Solist Kader Demir, Trabzon yöresine ait ‘Ben seni sevduğumi’ şarkısını seslendirirken, solist Hatice Atalay da ‘Candan ileri’ şarkısını seslendirdi. Solist Funda Perim Şen’in ‘Şu karşıki dağda kar var duman yok’ şarkısını seslendirdiği konserde solist Halis Demir de Burdur yöresine ait ‘Denizin dibinde Hatçam’ şarkısını seslendirdi. Huzur evinde kalan vatandaşlar seslendirilen şarkılarla zaman zaman duygulanırken, zaman zaman da oyunlar oynadı.

 

KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Mete Alp Şen de huzurevinde kalan kadınlara çiçek dağıtarak onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Huzurevinde kalan ve konserde gönüllerince eğlenen yaşlı vatandaşlar, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ