İYİ Parti'den karanfilli kutlama

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla saat 11:00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Ã?

GÜNDEM 8.03.2018 21:58:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dün saat 11:00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından İYİ Parti kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından Kapaklı’da kadınlara karanfil dağıtıldı.

 

“AYRI BİR YERE SAHİP”

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yapan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ailenin çekirdeği hükmünde olan ve tüm toplumlarda büyük bir değeri olan kadının, İYİ Parti hareketinde de ayrı bir yere sahip olduğunu ifade etti. Bir kadın hareketi olan İYİ Parti’nin kadınların fikir ve önerilerini her zaman önemsediğini, yönetimlerin her kademesinde de var olmalarını önemsediklerini belirten Çetin “Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakâr kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için en önemli şartlardandır” dedi.

 

“YÖN VERMİŞLERDİR”

 

Türk kadınının kurulan ilk Türk devletinden bu yana devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer aldığını ve buna paralel olarak gereken saygınlığı gördüğünü kaydeden Çetin “Türk kadını, Cumhuriyetin kurulması ile birlikte toplumsal hayattaki yerini ve konumunu da çok iyi belirledi. Şanlı tarihimize baktığımızda ismini tarihe altın harflerle yazdığımız öyle büyük kadın neferler olmuştur ki, günümüze ışık tutmuş ve günümüz kadınları da bu yolda kendilerine bırakılan bu ışığı benimseyerek yaşantılarına yön vermişlerdir” dedi.

 

KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin “Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların özgürlüğü ve saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeridir. Türk kadını tarihin her döneminde eşi, ailesi, ülkesi ve milleti için yaptığı fedakârlıklarla en üst değere layık olmuş ve tarih yazmış, sosyal ve ekonomik hayatın her alanında önemli roller üstlenerek, toplumun gelişmesinde ve ilerlemesinde saygıdeğer yerini almasını bilmiştir. Kadınlara değer veriyoruz. Onların layık olduğu şekilde hayatın içinde var olmaları için birlikte yol alıyoruz” dedi. Çetin, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

Haber / Özge MERİÇ