Belediye 10 bin karanfil dağıttı

Çerkezköy Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla 5 bin adet fular ve 10 bin adet karanfil dağıttı.

GÜNDEM 8.03.2018 21:54:00 0
Belediye 10 bin karanfil dağıttı

Çerkezköy Belediyesi görevlileri, Çerkezköy’deki resmi kurumlar, okullar, hastaneler, aile sağlık merkezleri, noterler, STK ve derneklerdeki kadınları ziyaret etti. Belediye görevlileri, çalışan emekçi kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarken, iş hayatında özveri ile görev yapan kadınlara 5 bin adet fular ve 10 bin adet de karanfil dağıttı. Ayrıca belediye hizmet binası önünde ve Pazar yerinde de kadınlara karanfil dağıtıldı.

 

MAHALLE EVLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay DA CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’nın eşi İlknur Camcı ve Meclis Üyesi Binali Etyemez’in eşi Şükriye Etyemez ile birlikte Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evleri’ni ziyaret ederek, burada kurs gören kursiyerlerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

SERGİ AÇILACAK

 

Mahalle Evleri’nde kurs gören kursiyerlerin ürettiği el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Güliz Akay, “Kursiyerlerin ürünleri Mayıs ayında düzenlenecek olan yıl sonu sergisinde sergilenecek ve satış yapılacak. Buradan elde edecekleri gelir ile kursiyerler aile bütçelerine katkıda bulunacak” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA