"Kapaklı'ya yatırımlar devam edecek"

Kapaklı altyapı ve içme suyu hattının temel atma töreni öncesinde Kapaklı'ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hem ilçede devam eden bazı yatırımları inceledi hem de

GÜNDEM 7.03.2018 22:03:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı’da vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

YATIRIM VE PROJELERİ ANLATTI

 

Albayrak’a ziyaretlerinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ender Dubaz da eşlik etti. Albayrak vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin Kapaklı'da gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

 

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Albayrak “Bugün Kapaklı'da altyapı ve içme suyu hattının temel atma törenini yapacağız.  İlçemize yatırımlarımız devam edecek” dedi. İnşaatı devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Kültür Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Albayrak “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kültür merkezi en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak” dedi.

 

DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

 

Kültür Merkezi inşaatındaki incelemelerinin ardından Albayrak Amasya Gümüşhacıköylüler Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ender Dubaz’ın da yer aldığı ziyarete Amasya Gümüşhacıköylüler Dernek Başkanı Turan Çakan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında talep ve önerilerini dinledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ