Vali Ceylan Marmaraereğlisi'nde muhtarlarla buluştu

Her ay farklı bir ilçede muhtarlarla buluşma toplantısı gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan bu ay da Marmaraereğlisi'nde muhtarlarla buluştu. Okuma yazma seferberliği ile ilgili konuşan Ceylan "Muh

GÜNDEM 7.03.2018 22:01:00 0
Vali Ceylan Marmaraereğlisi

Toplantıya Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra; Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Doğan Özman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadullah Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Çağlar Şimşek, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

MUHTARLARLA BULUŞMA TOPLANTISI

 

Marmaraereğlisi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ceylan “Her ay muhtarlarımızla bir ilçemizde toplantılar yapıyoruz. Bu ayki toplantımızı da Marmaraereğlisi ilçemizde siz değerli muhtarlarımızla yapacağız. Buradaki asıl amaç bir araya gelmek, birbirimizi tanımak, tanışmak ve daha sonrada sizlerin problem ve sorunlarınızı yerinde dinleyip çözüm yollarını aramak. Bizimde sizlere iletmek istediğimiz konuları iletip görüş alışverişinde bulunmak” dedi.

 

“BİZLERE YARDIMCI OLUN”

 

Okuma yazma seferberliği ile ilgili konuşan Ceylan “Muhtarlarımızın mahallelerinde okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımız varsa gerek Milli Eğitim Müdürlüğüne gerekse Halk Eğitim Müdürlüklerine iletmelerinizi istiyoruz. Bir diğer konuda sıfır atık projemiz. Muhtarlarımız ve belediyemiz bu konuda halkı bilinçlendirerek projemize katkı sağlamasını istiyoruz. En öncelikli konumuz ise bağımlılık ve Uyuşturucu ile mücadele bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz ülkemizin geleceği ile ilgili bir konu o açıdan sizlerden de bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz” dedi. Toplantıda muhtarlar mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere iletti.

 

 FİNALE KALMA SÖZÜ ALDI

 

Vali ceylan toplantının ardından, Marmara Bölge Şampiyonası’nda gruptan namağlup lider çıkarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan Marmaraereğlisi Belediyespor U14 ve U13 takımı olan Süleyman Turgut Kıralı Ortaokulu bayan basketbol takımı oyuncularını okullarında ziyaret eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, öğrencileri tebrik ederek finale kalma sözü aldı.

 

YARI FİNALDE TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile birlikte Marmaraereğlisi Süleyman Turgut Kırali İlkokulu’nu da ziyaret etti. 23-26 Mart’ta yapılacak Türkiye yarı finallerinde Tekirdağ’ı temsil edecek takıma başarılar dileyen Vali Ceylan, daha sonra sınıfları gezdi.Vali Ceylan’a Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Doğan Özman ve Başkan Yardımcısı İrfan Tütün de eşlik etti. Vali Ceylan ziyaret sonrası Tekirdağ Müze Müdürü Önder Öztürk’ten Marmaraereğlisi Perinthos Bazilikası hakkında bilgi aldı.

 

KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ

 

Daha sonra Vali Ceylan Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve şube müdürleri ile birlikte okuryazarlık seferberliği kapsamında Marmaraereğlisi İlkokulu’nda  kurs gören kursiyerleri ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ