Kapaklı Sitespor puanını 30'a çıkardı

Kapaklı Sitespor sahasında Ergenegücü Ulaşspor'u konuk etti. Attığı 3 gole karşılık kalesinde 1 gol gören Kapaklı Sitespor 3 puanın da sahibi oldu. 3-1'lik skorla 3 puan alan Sitespor puanını 3

SPOR 7.03.2018 21:46:00 0
Kapaklı Sitespor puanını 30

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklı Sitespor, 22’nci hafta karşılaşmasında sahasında Ergenegücü Ulaşspor’u konuk etti. Geçtiğimiz haftalarda Ulaş’ta oynanan Kapaklıspor maçında çıkan olaylar sebebiyle konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor’un taraftarlarının alınmadığı karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Kapaklı Sitespor oldu.

 

SKOR 2-1 OLDU

 

Uğur’un 35’inci dakikada attığı golle öne geçen Kapaklı Sitespor ilk devreyi de bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Kapaklı Sitespor, Anıl’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. İkinci golle rahatlayan Sitespor, bu dakikalarda kalesinde gol gördü. Konuk ekip bir gol daha bularak beraberliği sağlamak için mücadele ederken, Sitespor ise bire düşen farkı yeniden yükseltmek için mücadele etti.

 

PUANINI 30’A ÇIKARDI

 

Karşılaşmanın uzatma anlarına 2-1 ile girilirken, son sözü Sitespor’lu Yusuf söyledi ve uzatma anlarında atılan bu gol maçın skorunu da belirledi. 3-1’lik skorla 3 puan alan Sitespor puanını 30 yaparak haftayı 7. sırada tamamladı. Ergenegücü Ulaşspor ise haftayı 14 puanla 11. sırada tamamladı.

 

KAPAKLI SİTESPOR 7’NCİ SIRADA

 

Ligde Kapaklıspor 47 puanla liderliğini korurken, 1461 Karadenizspor 44 puanla ikinci, Çerkezköy Doğanspor 40 puanla üçüncü, Marmara Ereğlisi Belediye Spor 36 puanla dördüncü, Saray Belediyespor 33 puanla beşinci, Malkara 14 Kasım Spor 33 puanla altıncı, Kapaklı Sitespor 30 puanla yedinci, Muratlı belediyespor 28 puanla sekizinci, Sağlamtaşspor 25 puanla dokuzuncu, Çorlu Kültürspor 23 puanla onuncu, Ergenegücü Ulaşspor 14 puanla on birinci, Şarköyspor 13 puanla on ikinci ve Çorlu Gençlerbirliği 4 puanla son sırada yer alıyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU