Okumaktan asla vazgeçmeyin

"Kitap Her Yerde" kampanyası başlatan Çorlu Melahat Kozar İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte kitap okudu.

GÜNDEM 6.03.2018 19:00:00 0
Okumaktan asla vazgeçmeyin

Çorlu Melahat Kozar İlk ve Ortaokul Müdürü Münevver Şahin, proje ve sınıf öğretmenleri Ruhşen Akın Karşıt, Berna Özgür ve Yasemin Akkoyun ile öğrenciler, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti. Herkese kitap ve okumanın önemini hissettirmeyi hedeflediklerini ve bu amaçla da "Kitap Her Yerde" kampanyasını başlattıklarını ifade eden Çorlu Melahat Kozar İlk ve Ortaokul Müdürü Münevver Şahin, “Okumayı yeni öğrenmiş öğrencilerimizden son sınıf öğrencilerimize kadar tüm öğrencilerimizin yer aldığı "Kitap Her Yerde" kampanyamız kapsamında çocuklarımız değişik alanlarda kitap okuyarak farkındalık yaratıyorlar. Kitabın her yerde her zaman okunabileceğini vurgulamak adına farklı mecralarda ve kent önderleri ile birlikte kitap okuyoruz. Bugün son olarak Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan'ı ziyaret ettik ve birlikte kitap okuduk” dedi.

“OKUMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Kampanyayı gönülden desteklediğini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da “Çocuklar geleceğimiz, her şeyimiz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini çocuklarımıza emanet etti. Ülkemize, ailelerine ve tabii ki kendilerine yararlı birer birey olabilmeleri adına okumak çok önemli. Ağaç yaş iken eğiliyor. Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmemiz doğru bilgiler ile yetişmiş genç beyinlerle mümkün. Kitapları her an her yerde okuyabilirsiniz. Zaten sizler de bu bilinçle hareket ediyorsunuz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Okumaktan asla vazgeçmeyin” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ