"Bayrağımız dosta güven, düşmana korku veriyor"

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak'ta Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, Kapaklı Belediyesi, Türk ordusuna destek olm

GÜNDEM 4.03.2018 20:39:00 0

Kapaklı Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı’nı sürdüren Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla ilçedeki esnafa bayrak dağıttı.

 

“İLÇEMİZİ BAYRAKLARLA DONATIYORUZ”

 

Afrin’e yapılan harekatı desteklemek amacıyla bütün ev ve iş yerlerine bayrak asılmasını isteyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Ülkemize yönelik terör unsurlarını bertaraf etmek üzere Afrin’e harekat düzenleyen kahraman ordumuz için dua edelim.İşte böyle günlerde toplum olarak birlik beraberliğimizi göstermemizin en güzel yollarından biri de şanlı şerefli al bayraklarımızı asmak olacaktır. Bu münasebetle şehrimizin çeşitli yerlerinde esnaflarımıza bayrak dağıtımı yaptık. İlçemizi de bayraklarımız ile donatmaya devam ediyoruz” dedi.

 

ÇAĞRIDA BULUNDU

 

“Ordumuza desteğimizi göstermek, onların moral motivasyonlarını üst düzeyde tutmak ve birlik beraberliğimizi dost düşman herkese göstermek için evlerimizin balkonlarına, pencerelerine ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asalım” çağrısında bulunan Mandalı “Çünkü tarih boyunca Türk’ün bayrağı dosta güven, düşmana korku vermiştir. Destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU