Öykü Öykü Türkiye'm

Tekirdağ 75. Yıl Karacakılavuz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ı ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenler eTwinning Programı çerçevesinde ortaklı

EĞİTİM 4.03.2018 20:35:00 0
Öykü Öykü Türkiye

Türkçe Öğretmeni Emel Başer Duran danışmanlığında öğrenci Melis Can yazmış olduğu “Sadakat” isimli öyküsü ile proje çerçevesinde oluşturan kitapta Tekirdağ’ı temsil etti. Melis Can, proje çerçevesinde hazırlanan kitap için yazdığı hikâyesinde Tekirdağ’ın tarihi ve kültürel yerlerine yer verirken, farklı illerden proje ortakları ile ülkemizin tarihi ve kültürel yerlerini öyküler yolu ile tanıtıldı.

 

“YAYGINLAŞTIRILMASI HEDEFLENİYOR”

 

eTwinning Faaliyetinin öğretmenlerin ülkemizden veya Avrupa ülkelerinden öğretmenler ile çevrimiçi ortak projeler geliştirebildikleri bir uygulama olduğunu kaydeden yetkililer “Bu proje çalışmaları ile öğretmenler arasında bilgi ve deneyimlerin paylaşılması ve yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. Projeler herhangi bir konu üzerinde olabilmekle birlikte, konuların özellikle müfredat kapsamında olması ve proje etkinliklerinde öğrencilerin aktif olması beklenmektedir” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ