Sporcu Dinlenme Tesisleri hizmete sunuldu

Süleymanpaşa Barbaros Mahallesi'nde bulunan eski belediye binasında yapılan tadilatın ardından Süleymanpaşa Belediyesi Sporcu Dinlenme Tesisleri, Tekirdağsporlu futbolcuların kullanımına sunuldu. Yetkililer â€

SPOR 4.03.2018 20:14:00 0
Sporcu Dinlenme Tesisleri hizmete sunuldu

Tesisin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Salih Canikli, “1 Şubat’ta göreve geldik. Yaklaşık bir aylık süre içerisinde bu tesisleri sporcularımıza kazandırmaya çalıştık. Bu tesisi Tekirdağspor’a kazandıran Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a, Mehmet İşsever’e ve bu kulüp için fedakarca çalışan eski başkanlarımızdan Volkan Nallar kardeşime çok teşekkür ediyorum. Artık Tekirdağspor’un da kendine ait bir dinlenme tesisi var. Futbolcularımızın burada daha rahat edeceğine inanıyorum” dedi.

 

“GEÇİCİ BİR SÜRE BURADA KALACAKLAR”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Tekirdağspor geçici bir süre için burada kalacak ama nihai hedefimiz Tekirdağspor için yine Barbaros’ta, bir antrenman sahası da bulunan yeni Tekirdağspor tesislerini yapmaktır” dedi. Tekirdağspor kendi tesislerine geçtikten sonra 24 amatör spor kulübünü burada Süleymanpaşa Belediyesi olarak dönüşümlü olarak ağırlayacaklarını söyleyen Eşkinat “Amatör kulüplerden Tekirdağspor’a daha fazla futbolcu yetişmesi, daha fazla gencimizin spor yapması, karşımda gördüğüm Tekirdağspor’un efsane futbolcularının yeni jenerasyonlarının yetişmesi için taşın altına elimizi koymamız lazımdı. Umarım bu tesisle kulübün belli giderlerine katkıda bulunmuş oluruz. Ama her şeyden önemlisi, Tekirdağ, kendi adını taşıyan 50 yıllık spor kulübünün oyuncularını depreme dayanıksız, kalınamayacak bir binadan kurtardı. Bunun mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Biz sadece üzerimize düşeni yaptık. Başarı başkanlarımızındır. Bu tesis hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından, Tekirdağspor’un geçmiş dönemlerinde kulübe futbolcu, teknik direktör, antrenör, malzemeci olarak hizmet etmiş ve kulübün efsaneleri arasına girmiş isimlere plaket takdim edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU