Kapaklı Meclisi Karlı'da toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Mart Ayı Olağan Toplantısı 5 Mart pazartesi günü saat 14:00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında Karlı Mahallesi muhtarlık binasında y

GÜNDEM 1.03.2018 19:58:00 0
Kapaklı Meclisi Karlı

Kapaklı Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısını 5 Mart Pazartesi günü gerçekleştirecek. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında Karlı Mahallesi Muhtarlık binasında yapılacak olan toplantı saat 14:00’da başlayacak.

 

BELEDİYE HİSSELERİNİN SATIŞI GÖRÜŞÜLECEK

 

Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından toplantıda Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Atatürk Mahallesi 1290 ada 4 nolu parselde 11 metrekarelik belediye hissesinin, Fatih Mahallesi 733 ada 4 nolu parselde bulunan 4 metrekarelik belediye hissesinin, İnönü Mahallesi 892 ada 5 nolu parselde bulunan 6 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satılması konuları görüşülecek.

 

İSİMSİZ SOKAĞA İSİM VERİLECEK

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Dolu Kadro değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Bilgilendirme konulu yazılar görüşülecek. Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından sunulan isimsiz sokağa isim verilmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan İçkili Yerler ve İçkili yerler krokisi konulu yazılar görüşülerek karara bağlanacak.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK

 

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ödüllendirme konulu yazının görüşülmesinin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Yetki Verilmesi konulu yazı görüşülecek. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan kat artışı konulu yazı, Kamu İdarelerini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından sunulan yazının görüşülmesinin ardından toplantı, İmar Komisyon Raporları ve Plan ve Bütçe komisyon raporlarının görüşülmesi ile sona erecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU