Yeşilay Haftası etkinliklerle kutlanacak

Türkiye Yeşilay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay Haftası dolayısıyla Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

GÜNDEM 1.03.2018 19:40:00 0
Yeşilay Haftası etkinliklerle kutlanacak

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla ilk olarak Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden Yeşilay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, il genelinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Mehmet Ceylan’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ceylan, Yeşilay Haftası’nı kutlayarak Türkiye Yeşilay Derneği Tekirdağ Şubesine çalışmalarında başarılar diledi.

 

ALBAYRAK’A ZİYARET

 

Yeşilay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Şener Çelikayar, Başkan Yardımcısı Sadık Baş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı da ziyaret etti. 1-7 Mart tarihlerinde kutlanacak olan Yeşilay Haftası etkinliklerinin değerlendirildiği ziyarette, Yeşilay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Şener Çelikayar ile Başkan Yardımcısı Sadık Baş ve beraberlerindeki heyet etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Başkan Albayrak da Yeşilay Haftasının insanların zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve bilinçlenmesi anlamında önemli bir hafta olduğuna dikkat çekti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ